viernes, 26 de julio de 2013

Sessions informatives del Pressupost Participatiu d'Esplugues
El passat 24 i 25 de juliol van tenir lloc les sessions informatives per expossar a totes les persones interessades què és i com funcionarà el Pressupost Participatiu d’Esplugues. Volem agrair a tots els assistents la seva presència i aportacions!
Fins al moment més de 60 persones s’han interessat per participar dels grups de treball i moltes d’elles van estar presents durant aquestes sessions. Més enllà d’explicar amb més detall per quines fases passarà el procés, com funcionarà i quins canals de participació i comunicació estan oberts, els assistents van poder exposar els seus dubtes i demanar aclariments.
Aquesta ha estat un altra de les accions de comunicació que s’han fet durant aquest mes de juliol, juntament amb els tríptics informatius a totes les llars, la informació que es troba penjada per la ciutat o les sessions de teatre al carrer. Durant el més de setembre continuarem presentant el projecte a diferents espais de participació de la ciutat.
A finals de setembre, principis d’octubre ens posarem en contacte amb totes les persones que hagin manifestat interès per convocar-les a les sessions dels Grups de Treball. Encara estàs a temps! Envia’ns un mail a pressupostparticipatiu@esplugues.cat o truca’ns al 900 30 00 82 indicant el teu nom i dades de contacte. Ens posarem en contacte amb tu per informar-te’n. 
Si t’interessa saber què és el que es va dir, pots veure la presentació a:

No hay comentarios:

Publicar un comentario