jueves, 12 de diciembre de 2013

Ja ho tenim! La posada en marxa d’un espai de coworking com a proposta escollidaEl passat 10 de desembre la Taula de Pressupost Participatiu, amb representació ciutadana, política i tècnica, es va reunir per deliberar sobre quina era la o les propostes dels Grups de Treball que finalment es desenvoluparien durant el 2014. Doncs bé, després d’una sessió emmarcada pel diàleg i el consens, es va decidir que es desenvoluparien dos propostes: la primera d’elles és l’habilitació d’un espai de coworking on varis professionals independents de diversos sectors comparteixin  un mateix espai de treball (amb característiques similars a les d'un cafè) i on es fomenta la col·laboració i el networking.


Aquesta proposta té un cost màxim de 127. 459€. Per tant, fins a complementar els 150.000€ la Taula va decidir desenvolupar una segona proposta que va ser la d’estandarització de ressalts podent actuar sobre tants com el pressupost permeti.


Respecte a les dos propostes restants, l’alcaldessa Pilar Díaz va ressaltar la voluntat de l’Ajuntament per desenvolupar els Horts Urbans en un futur no molt llunyà i la necessitat d’optimitzar els aparells urbans de salut que existeixen ja a la ciutat.


Finalment, ressaltar la gran tasca realitzada pels participants del Grups de Treball. Ciutadans i ciutadanes que amb les seves propostes i actitud ens han demostrat que la participació activa i compromesa és un valor en si mateix per construir entre tos l’Esplugues del futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario