viernes, 25 de julio de 2014

Sessions Informatives del Pressupost Participatiu a Esplugues

El passat 23 i 24 de juliol van tenir lloc les sessions informatives del Pressupost Participatiu. En elles es va exposar l’estat d’execució de la proposta escollida l’edició anterior i es va explicar la forma de funcionar del pressent any. Volem agrair a tots els assistents la seva presència i aportacions!
Fins al moment prop de 70 persones s’han interessat per participar dels grups de treball i moltes d’elles van estar presents durant aquestes sessions. Més enllà d’explicar amb més detall per quines fases passarà el procés, com funcionarà i quins canals de participació i comunicació estan oberts, els assistents van poder exposar els seus dubtes i demanar aclariments.
Aquesta ha estat un altra de les accions de comunicació que s’han fet durant aquest mes de juliol, juntament amb els tríptics informatius a totes les llars o la informació que es troba penjada per la ciutat. Durant el més de setembre continuarem presentant el projecte a diferents espais de participació de la ciutat.
A finals de setembre, principis d’octubre ens posarem en contacte amb totes les persones que hagin manifestat interès per convocar-les a les sessions dels Grups de Treball.

Però encara estàs a temps!

Si estàs interessat a participar, envia’ns un mail a pressupostparticipatiu@esplugues.cat o truca’ns al 900 30 00 82 indicant el teu nom i dades de contacte. Ens posarem en contacte amb tu per informar-te’n.

Si vols fer-te una idea de què és això dels Pressupostos Participatius... pots veure el vídeo de l’any passat!Proposta escollida en l’edició anterior:

Adaptació d’un espai de coworking: condicionament d’un espai de treball per a emprenedors d’Esplugues (oficines) que pot propiciar una manera de treballar on diversos professionals independents de diversos sectors comparteixin un mateix espai de treball (amb característiques similars a les d'un cafè-office) on es fomenta la col·laboració, el treball en un espai comunitari i multidisciplinari, i el networking.


El coworking Esplugues estarà ubicat a l’Edifici Molí del barri de Can Vidalet i el composen els següents espais:
  • Zona de treball per empreses unipersonals i professionals(màxim 8 ocupants)
  • Zona de treball  per microempreses (Màxim 8 ocupants)
  • Zona de menjar-descans equipada
  • Una sala de reunions (amb possibilitat de llogar-la a empreses externes)
  • Una sala d’actes/audiovisuals


No hay comentarios:

Publicar un comentario