lunes, 1 de diciembre de 2014

El pressupost participatiu del 2015 es destinarà a la millora del casal Robert Brillas i a la remodelació dels jocs infantils

Aquesta ha estat la decisió que ha près la Taula del Pressupost Participatiu, després de valorar entre les propostes finals presentades pels participants de la nova edició del pressupost participatiu d'Esplugues.

Actualment el Robert Brillas és un dels principals espais on es realitzen les representacions teatrals o espectacles de la ciutat, així com cursos, xerrades o activitats diverses. Ara bé, com a punt neuràlgic de la ciutat, les persones participants al procés han considerat que presenta mancances importants i que requereix d’una acció de remodelació i millora.

La proposta consisteix en realitzar obres que permetin l'accessibilitat de les persones amb dificultats de mobilitat, amb la instal·lació d'un ascensor i la col·locació d'un lavabo adaptat a la primera planta del casal.La segona proposta escollida ha estat la remodelació de jocs infantils on s’invertirà la quantitat restant fins arribar al límit pressupostari. Els participants però han posat una condició, definir juntament amb els infants de la ciutat la forma i ubicació d’aquests jocs. Així, el punt final d’aquest procés participatiu no és més que la continuació o l’inici d’un altre.

Un any més, una proposta nascuda de la ciutadania que es farà realitat en el proper any!

No hay comentarios:

Publicar un comentario