jueves, 17 de noviembre de 2016

Esplugues fa camí cap a la quarta edició dels Pressupostos Participatius!

Un any més, Esplugues convida els seus ciutadans, per quart any consecutiu, a participar en el pressupost municipal i decidir a què es dedica el 10% del pressupost d’inversions durant l'exercici del 2017.

D'aquesta manera, entre el 21 i el 24 de novembre es portaran a terme sessions informatives sobre el pressupost participatiu per explicar com es van desenvolupar les edicions anteriors, quins han sigut els resultats i com s'organitzarà l'edició d'aquest any.

En la línia del que es va iniciar l’any anterior, es realitzaran grups d’opinió per buscar més representativitat de la ciutadania. Aquesta metodologia ajudarà a detectar necessitats del municipi. D'aquesta manera, els grups de treball no només rebran propostes d'altres participants, sinó també una visió més completa de la ciutat que els ajudarà a establir les idees a tenir en compte des de la primera sessió.
Les tres primeres edicions van donar com a resultat la creació de l'espai Esplugues Coworking, l'adaptació del casal de Cultura R. Brillas per fer-lo més accessible i la creació d’un espai d’oci per joves amb aparells d’escalada i gimnàstica.

Si vols saber més, vina a alguna de les sessions informatives que estem preparant!:
 • 21 de novembre a les 19h. Sala Teatre del Casal de Cultura Robert Brillas
 • 22 de novembre a las 18h. Sala d’actes de la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues
 • 24 de novembre a les 19h. Sala polivalent de l’edifici Cadí de Can Vidalet


Dóna-li un com d’ull al vídeo resum de l’anterior edició, t’ajudarà a fer-te un idea de que és tot plegat:I si ja ho tens clar, inscriu-te deixant les teves dades personals al correu: www.espluguesparticipa.com

1 comentario:

 1. desde hace un tiempo estoy observando que ocurre cuando se cruza la avenida de Cornellà. Es una avenida ancha, con doble carril para coches y las dos vías del Tram...
  En varios de los semaforos, el tiempo para que cruce el peatón oscila entre los 27-45 segundos.
  Las personas con alguna discapacidad física, algunas personas "mayores", familias con niños pequeños con sillas, etc, con mucha frecuencia tienen que hacerlo en dos tiempos o cruzar el rojo, con el peligro que conlleva. Hace unos minutos acabo de ver a una mujer con secuelas de Ictus, cruzando muy muy lentamente,terminando el trayectoen rojo!!!
  Supongo que modificar esto no afecta a los presupuestos pero sí disminuiría el riesgo de accidentes.

  ResponderEliminar