miércoles, 1 de febrero de 2017

S'acaba el termini i comencem els grups de treball!

Més d’un centenar de persones s’han apuntat als grups de treball o han participat als grups d’opinió. A mitjans de febrer començarem a treballar en les propostes per decidir en què invertim finalment els 267.000euros que l’ajuntament destina al Pressupost Participatiu d’aquest any. Per fer-ho els grups assistiran a 4 sessions de 2h. cadascuna:

Sessió
Què fem?
Primera sessió
Informació i formació per capacitar als participants: Presentació dels participants i motivacions per participar en aquest procés participatiu, generant ambient de confiança i col·laboració.
Informació sobre el procés: fases, criteris de les propostes, espais de participació.
Presentació de la diagnosi del municipi i aportacions a aquesta generant propostes pel Pressupost Participatiu.
Segona sessió
Presentació de les propostes enviades per la ciutadania a través del formulari i propostes d’anys anteriors que no van ser escollides però que podrien dur-se a terme.
Aportació de noves propostes.
Tercera sessió
Valoració tècnica de les propostes per saber la seva viabilitat i reformulació d’algunes propostes i aportacions de noves, sempre amb assessorament tècnic.
Quarta sessió
Exposició de les propostes viables de tots els grups de treball i priorització d’aquestes.
Després d’aquesta sessió els representants dels grups es reuneixen per veure la resta de propostes escollides i entre ells decideixen l’ordre de prioritat que s’exposarà a la Taula del Pressupost.
Taula del Pressupost Participatiu
Formada per representants dels grups de treball, representants polítics i representants tècnics (assessorament). Es presenten i debaten les propostes, també les que finalment no s’han escollit per tenir-les en compte en un futur.


Si estàs interessat o interessada en participar et deixem uns dies per enviar-nos la teva proposta mitjançant el formulari on-line o per inscriure’t als grups de treball enviant un correu electrònic a pressupostesplugues@esplugues.cat. T’esperem!No hay comentarios:

Publicar un comentario